image1 image1 image1

Aprilse grillen..

 

Wat er aan het begin van de dag nog redelijk uitzag, bleek in de avond alweer passé. Donderdag onze wekelijkse avondrit, leek letterlijk en figuurlijk in het water te vallen.

Na ongeveer 134 whatsApp-jes waarvan die van Wim de doorslag gaf… ik heb gekeken op www.weervoormannenmetballen.nl het blijft droog tot 21h!! Langzaam kwamen de Alfa mannetjes uit hun hol gekropen en dit resulteerde in 12 patsers aan start voor een vrije rit. Der zijn blijkbaar veel weersdeskundige bij wtc, want voor de start werd in alle windrichtingen gewezen, om aan te geven naar waar het ritje zou gaan. Toen iemand zei? Whoe is Jack?? Den goan we mer dreij op Wildenberg, kinne we auch ins doorriej… En zo geschiede..

De afspraak was samen blijven, het tempo bleef beschaafd, toerkes aan 35 a 36, natuurlijk weer dreije dat het een lieve lust was… sorry Jack laugh

Veel valt er natuurlijk niet te vertellen onder het dreije, maar we kunnen wel stellen dat Pé de nieuwe Matthieu VDP gaat worden… Klever als hij is luistert hij natuurlijk naar de wieleranalisten op Tv en die stellen dat het misschien niet slecht is om te crossen voor een wielrenner. Dus Pé stond aan de start met zijn cx bike, waarop hij vlot mee toerde het laatste rondje, waar de snelheid toch ruim boven de 40 lag….

Duupje van de avond was toch weer Koen, die 2 lekke banden sprokkelde onder het rijden. De reporter van diens wist ook nog een lekke band te scoren, gelukkig op slechts 20mtr van zijn voor deur.

De mannen die droge kleding bijhadden of eerst een douche namen hadden geluk, onze stam kroeg Café Molendorp heeft hun weer goed in de watte gelegd met spijs en drank.

 

In de kantlijn:

-          Iedereen was voorzien van werkende lampjes. Top mannen!!

-          80k en 31,8km/h avg, alfamannetjes voor wie het al snel vond gaan… Eline verleden week 100k en 33,4km/h…. smiley

-          Roze fietskleding is voor op den tacx!!

-          Det Win vanne Kuva op hiel gekke weer sites kiekt…

-          Waarschijnlijk puur toeval, maar als Rudi mij passeerde bij het dreijen, dan rook de omgeving naar bitterballen… smileysmileysmiley

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template