image1 image1 image1

Ritje Monopoly “Ga direct naar de gevangenis en draai dan links af”

Een zondagmorgen met een ontluikend zonnetje, blauwe lucht en paar stapelwolken, 11 gemotiveerde Black & Blue toppers aan de start van deze zondagsrit.

Rudi, die normaal ritmaster was, had de fakel door gegeven aan Bèr (Alias de fietsende GPS). Was Rudi verhinderd of voelde hij nog de naweeën in de benen van de zaterdag rit, waar hij zijn bolletjes trui moest verdedigen?? Strava verteld me dat zaterdag niet bepaald getreuzeld was en blijkbaar hadden nog een paar aanwezige toppers last van stramme beentjes.

We moesten Bèr (Alias de fietsende GPS) nog even de parameters van de rit doorgeven:
Ongeveer 105km, 12h terug, vlak,
Bér woë goan we here?? Weit ich neet, riej al mer noa Maaseik...
Zo vertrok de rit, richting Maaseik...

Het werd een kronkelende rit, door Nederland en Duitsland waar de links, recht, rechts en den direct link of links en den direct rechts elkaar in vlot tempo opvolgen. Sommige wtc-ers werden er bijna moedeloos van, maar tijdens de plaspauze stond de avg pace toch maar mooi op 31,4km/h te blinken. Niet slecht voor een zondagsrit, waarbij de helft van de wtc-ers toch niet echt frisse benen had van de heuvelachtige rit gisteren...

We konden Bèr (Alias de fietsende GPS) maar op één foutje betrappen, Bèr woë moaten we now here “antw. Ich weit het auch neet miej...” Nu soms kan je gps wel eens raar doen als je langs een hoogspanningscabine of onder hoogspanningskabels door rijdt. Daar heeft gps Bèr allemaal geen last van.... Maar laat hem niet langs een knappe dame doorrijden, gegarandeerd dat we de weg erop verkeerd rijden.... Misschien toch eens de firmware updaten... ;-)

Kortom het was een mooie rit, op plaatsen gekomen waar ik nog NOOIT was geweest, op paadjes gereden met het idee, direct moeten we ons terug draaien, maar steeds kwam het goed. Wie zich nu afvraagt hoe ik aan de titel van het artikel kom, die gaat maar eens kijken in zittard achter de gevangenis, daar loop een paadje dat zelfs de gedetineerde niet kennen... Maar onze Bèr, die wist ervan!! ;-)

Voor de  afwezige:
Voor onze 2 chica’s een foto van de wtc-Molenbeersel achterwerken.... 


 Voor al de andere afwezige, een kaartje van de route om het een keer na te rijden... 


Voor de afwezige snoepers.... Er waren taartjes bij de koffie!!

Nuttige weetjes:
Dat jack heel de rit dacht dan zijn banden slap stonden, slechte benen??? Maar in zijn kopbeurt toch 36km/h wist te rijden...

Dat je bij de eindsprint NIET op de laatste plaats moet rijden...

Dat sommige rijders zadelpijn wilde bestrijden met brandnetels!! :-0 info te verkrijgen bij M.G. en B.R.

Eindrapport:
107Km, aankomsttijd bij Café Molendorp, 11h59 Pace 31,5Km/h = Geslaagd!!

free joomla templatesjoomla templates

Strava

2019  wtc-molenbeersel.be   globbers joomla template